Šolski sklad vsako leto naslovi prošnje za namenske donacije lokalnim podjetjem. Tudi letos so našemu vrtcu darežljivo prispevali svoja sredstva, ki smo jih namenili za nakup novih blazin za gibalne dejavnosti in obogatimo opremo v igralnicah Knofkov in Gumbkov. Zavedamo se, da je gibanje osnovna otrokova potreba in je tudi prednostna naloga v našem vrtcu.  Izvajamo veliko gibalnih dejavnosti  v igralnici, dopolnjujemo pa jih z dejavnostmi na prostem, v gozdu, ki je za nas pravi naravni poligon, kjer urimo pridobljene gibalne izkušnje.

K novim blazinam so prispevali: PETROL bencinski servis Bled – Ljubljanska jug ( “Naša energija povezuje”), ga. Mojca Žižek, MTM Kranj, Cirles d.o.o., Gozdika- Marko Kodorović s.p. in VZNIK gozdno društvo.

Ob tej priložnosti se vsem donatorjem zahvaljujemo za finančno podporo pri nakupu blazin, s katerimi bo naša gibalna igra še bolj zanimiva, zabavna in tudi varna. Res hvala, ker podpirate naše delo, nam omogočate kvalitetna sredstva in pomagate h kakovostnejši vzgoji naših Čričkov.

zapisala: Mateja MUŠIČ, vzgojiteljica

Dostopnost